Återpublicerat 2022

Följande gamla inlägg har återskapats under 2022 sedan haveriet för ett tag sen:

Julbord med mord. Samt massmördartomten. Vägvredemörderskan fick 14 år och en skönhetsoperation. Mordskämt & dråp-liga vitsar. Annas man försvann, kände sorg i Göteborg. Bakgrund: Vem var Charles Zelmanovits? Välkommen till statliga cannabis-butiken. Charles Zelmanovits fräcka läderbälte som aldrig hittades. Så öppnar du kokosnöten (med bibehållen värdighet). Dödsdatum och rättsentomologi. Sågen som hittades under mossan vid fyndplatsen. ”Bli piggelin, ät Fenedrin!” (lagligt amfetamin förr i tiden) Dessa fantastiska supersniffande vovvar och deras tränare. 13-årig flicka mördade gravid kvinna, och skar ut fostret (som överlevde). Hundmarkering som bevis. Bilder dumpningsplats Eugeniavägen. Karta körväg. När mobiltelefonerna började krypa ner i fickorna (1980-talet).  Violas okända läkarrecept på ”uppiggningsmedel” kvällen hon försvann Två svenska kvinnliga styckmördare i nutid. Vilka har The (murder) Look? Skolformer förr och nu. Egenskaper hos ‘Obducenten’ i da Costa-fallet. Statistik hals/huvud och da Costa-fallet. Sveriges första kvinnliga styckmördare: Anna Brita i Göteborg 1862. Rådhusrättens rannsakning: ”Det var djävulen”. Brott och straff i barnhuset.  Oj vilka otursförföljda läkare. Källa till inlägg om styckmordet da Costa Inga bortträngda minnen, enligt Bergwallkommissionen. Självmordsbombaren som stal böcker för 25 miljoner. Ruskigheter i forna tiders media. Saxmordet i Hovsjö, Södertälje år 2001. Hur Quick lurade polisen med efterforskningar och utstuderad strategi. Om diverse droger. Sammanfattning Zelmanovits. Dricksvattenrysare och mystiska försvinnanden.  De världsomspännande urpysselprocedurerna. Några av de buggar som inte dödades före tolvslaget år 99 till 00… Dubbelmord & millenniebuggen. Niomånaders-mysteriet: Irene, 22 år, försvann spårlöst.